Nyheder

Sommerferien slut for Yokohama SuperCup

Efter halvanden måneds sommerferie, er Yokohama SuperCup nu klar til at starte efterårssæsonen.

Den kuperede Ring Djursland byder velkommen til klassen i den kommende weekend, hvor 13 kørere indtil videre har meldt deres ankomst.

Vi er endnu ikke nået halvvejs gennem sæsonen, men der har allerede været tre forskellige sejrherre i de 6 kørte heats. Martin Sørensen støvsugede alle point på Padborg Park, mens Simon Birch var på vej mod at lave hattrick på FDM Jyllandsringen, da en regnbyge og dertilhørende tørvejrsdæk satte en stopper for det. I stedet ramte Oliver Rømer plet med dækvalget, og kom i mål næsten en hel omgang foran to’eren.

Mickey Mikkelsen kommer med en BMW E36 Compact, som tidligere har haft Thue Henriksen som chauffør. Derfor bliver det spændende at se, om han kan gøre forgængeren kunsten efter, med hensyn til sejre og podiepladser.

Nick Stentved har brugt sommerferien på at hovedrenovere motoren, som har drillet ved de to første løbsweekender. Med de nye stumper i motoren, håber han på at skrabe en masse point hjem i BMW E90 raceren.

Oliver Rømer kommer til weekendens løb som førende i mesterskabet, foran Martin Sørensen og debutanten Simon Seiersen.

Foto: JJ Media
Peter Obel har været flyvende i Oldboysmesterskabet i år, og er også førende i stillingen blandt Yokohama SuperCup 200 kørerne.

I Oldboysmesterskabet har der indtil videre været Peter Obel dominans. Vognmanden fra Kalundborg har vundet samtlige 6 heats, hvor Tom Jørgensen og Bjarne Haa Rasmussen har skiftes til at tage andenpladserne. Bjarne Haa stiller dog ikke op i denne weekend, og det giver derfor mulighed for andre til at snuppe nogle podiepladser. I denne weekend kommer der endnu en spiller på banen, da Lars Christensen har meldt sin tilbagevenden til klassen. Dertil kommer Jan Vestergaard, som endelig har fået liv i bilen, og nu krydser fingre for, at den holder hele weekenden.

I Yokohama SuperCup 200 mesterskabet er Obel ligeledes i føring, men her er Jeff Nigel Lyngø-Grosen den nærmeste udfordrer. Claus Møller Jensen havde sin sæsondebut på FDM Jyllandsringen, men hentede så mange point, at han allerede indtager 3. pladsen i mesterskabet. Føromtalte Jørgensen og Vestergaard er ligeledes deltagere i denne kategori, som er for biler optil 200hk, målt på datalogger. Dertil kommer Henrik Have Jakobsen, som desværre har måttet skifte den skriggrønne Lexus ud med en lidt mere farvemæssig anonym BMW E46, som kører med i 200 klassen. Så her er der optræk til en forrygende tæt weekend.

Foto: JJ Media
Efter en masse timer på værkstedet, håber Nick Stentved nu på at raceren kan køre hele weekenden, uden tekniske problemer.

Der er ikke live streaming fra denne weekend, så derfor kan vi kun opfordre folk til at komme ud på banen, og se noget godt ræs, og nyde sommervejret.

Tidsplanen for weekenden i Yokohama SuperCup lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Kvalifikation 09.40

Søndag
Løb 1 09.00
Løb 2 13.25
Løb 3 16.00