Dækregistrering

Dækregistreringen foregår via denne formular.

Jf. reglement 254R.8 HJUL OG DÆK:

Der kan til første løbsweekend maksimalt registreres seks slicksdæk og derefter to slicksdæk pr. løbsweekend man deltager i (min. i tidtagning).

 

Derfor er der kun 6 felter til dækregistrering. Allerede registrerede dæk ved tidligere løbsweekender, skal ikke registreres igen.

 

Såfremt du opdager en indtastnings fejl i registreringen, skal du kontakte Stentved1968@gmail.com hurtigst muligt, for at få fejlen rettet.

BEMÆRK – ændringer kan kun ske indtil 1 time før kvalifikationen. Herefter er disse dæk registreret på din bil resten af sæsonen, uanset om der måtte være en indtastningsfejl i din registrering.

 

Såfremt en kører ønsker at aflevere en fysisk seddel til klassens tekniske kontrollant, kan dette stadig lade sig gøre – men vi opfordrer alle til at bruge denne elektroniske registrering.

 

I Hankook SuperCup skal der ikke registreres hestekræfter, men man skal altid overholde vægt/effekt forholdet, som er gældende i henholdsvis Hankook SuperCup/Hankook SuperCup 200 jf. det tekniske reglement.