Guide til din første SuperCup weekend

Ankomst til Banen:

Som det første skal man henvende sig i sekretariat/infohuset og få udleveret sin anmeldelse og billetter, de anviser mange gange også den plads man skal stå på eller evt. hvor ens lejede telt står.

Når telt og bil er stillet op, skal bilen igennem en teknisk kontrol, hvor sikkerheds udstyret bliver gennemgået, så bilen kan blive godkendt til kørsel på banen, ( Husk Vognbog ) derefter skal køreren til en licens kontrol, hvor licensen bliver kontrolleret, godkendelses mærke og pit-billetter bliver udleveret.

Placeringen af sekretariat og teknisk kontrol kan findes i tillægsreglerne for løbet, tillægsreglerne kan findes på banernes hjemmesider. Tillægsreglerne vil du også kunne læse under kørerinfoen, her på siden.

Kørsel på Banen:

Dæk og Hk skal registres en time inden der køres tidtagning, dette gøres hos klassens registrant, denne kan findes via det skilt køreforeningen sætter op, det samme kan klassens tekniske kontrollanter, ellers er man altid velkommen til at spørge en fra bestyrelsen eller en af de ”gamle kører”. Der skal køres på registret dæk under tidstagning og heat.

Det er ved tidtagningen at startplaceringen til Heat 1 afgøres, dette gøre efter hurtigst tid. Tiderne kan efter tidstagningen hentes i sekretariat.

Heat 1, startplaceringerne kan hentes i sekretariat, der køres til oplining i pitten inden der køres på banen, resultat af heatet kan hentes i sekretariat.

Heat 2, de 8 første fra heat 1 vendes til heat 2, så nr. 1 stater 8 nr. starter 7 osv. Startplaceringerne kan hentes i sekretariat, der køres til oplining i pitten inden der køres på banen, resultat af heatet kan hentes i sekretariat.

Heat 3, de 8 første fra heat 2 vendes til heat 3, så nr. 1 stater 8 nr. starter 7 osv. Startplaceringerne kan hentes i sekretariat, der køres til oplining i pitten inden der køres på banen, resultat af heatet kan hentes i sekretariat.

Teknisk kontrol

Klassens tekniske kontrollanter eller TMU kan vælge at udtage nogle biler til teknisk kontrol efter tidstagning og heat, denne kontrol er for at sikker at bilen opfylder klassens tekniske reglement, køre på registret dæk og ikke har for mange hk, det er typisk de 3 første og 1-3 tilfældigt udvalgte biler der bliver udtaget, de biler der er udvalg vil få besked når de køre ud fra banen. I særlige tilfælde kan bilen bliver tage med til værksted for nærmer undersøgelse.

Datalogger

Klassens tekniske kontrollanter kan vælge at sætte en datalogger i bilen, for at kontrollere at den overholder de registre hk. Bilen skal overholde de registre hk, når der køres tidstagning og heat.

Det kan være muligt at låne en datalogger af klassens tekniske kontrollanter i træningen hvis der er nogen ledige.

Man er også altid velkommen til at spørge en fra bestyrelsen, vi vil altid være til stede på banerne.