Nyheder

Yokohama SuperCup test- og coastdown dag 2020

Yokohama SuperCup afholder en test- og coastdown dag for klassens kørere forud for 2020 sæsonen, lørdag den 11. april på Padborg Park.

Da vi deler banen med andre, har vi indtil videre kun 10 pladser – og der er først til mølle med tilmeldingerne!

Testen foregår fra 08.00-16.00.

Det er vigtigt at man overholder støjkravene på 99db indtil klokken 14.00, og 95db fra 14.00-16.00. Derfor skal alle bilerne have den almindelige løbstransponder monteret og tilsluttet, da støjmålingerne på de enkelte biler bliver registreret via den. Folk som ikke overholder støjgrænsen vil først blive vinket i pit, med krav om at få sænket støjen – og hvis det ikke bliver udbedret, får man forbud mod at køre tilbage på banen, da banen har en vis støjkvote pr time. Hvis en eller flere biler støjer for meget, får resten af bilerne mindre køretid. Og hvem ønsker at være ham/hende, som fratager de andre biler køretid…? Derfor er det vigtig at støjdæmpe bilerne hjemmefra.

Der bliver som udgangspunkt cirka 25 minutters køretid pr time.

Steffen Alsing Jørgensen
Foto: JJ Media

Prisen er 1500kr pr bil, og tilmeldingen skal foregå til jakob@supercup.dk – indbetaling til kontonummer 2251 – 4385369161.

Som sagt er det først til mølle, så kom til tasterne allerede i dag, såfremt man ønsker en plads. Man er først tilmeldt, når pengene er gået ind på kontoen.

NB – hvis der er lavet coastdown test på bilen i foregående sæsoner, er det ikke nødvendigt at foretage en ny måling til 2020 sæsonen, såfremt bilen er mekanisk identisk med den tidligere test.

Skal man køre Yokohama SuperCup i 2020, er det en god ide at få sig tilmeldt klassen inde på https://supercup.dk/tilmelding/

De 10 pladser er udelukkende forbeholdt deltagere i Yokohama SuperCup 2020. Ønsker andre biltyper at tilmelde sig, skal de kontakte steffen@njauto.dk

Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup