Nyheder

Nye tiltag i Yokohama SuperCup

Der har været lidt stille omkring Yokohama SuperCup i foråret 2020, men nye tiltag skal få klassen tilbage for fuld kraft i efterårssæsonen.

Nye kræfter er trådt ind i ledelsen omkring klassen, og det udmønter sig allerede nu i en anden strategi, blandt andet omkring det økonomiske i klassen.

Der er mange ting i støbeskeen, men den første ændring er at det kun koster 500kr for at tilmelde sig Kørerforeningen i 2020. De kørere som allerede har indbetalt det fulde kontingent, bliver kontaktet af klassens kasserer i nærmeste fremtid omkring tilbagebetaling af det overskydende beløb.

Yokohama SuperCup skal være en klasse, som er sjov er køre i, samtidig med at den er økonomisk overkommelig for dem, som kunne tænke sig at køre ræs i en bil, som hastighedsmæssigt ligger midt i mellem de typiske begynderklasser, og de hurtigste klasser i dansk motorsport.

Derfor har klassen med den nuværende ledelse ingen interesse i at tvinge kørerne ud i at skulle købe dyre biler eller have dyre rejser til udlandet, for at kunne kæmpe med omkring mesterskabet. Vi mener, at vi som dansk klasse, som kører om et dansk mesterskab, skal køre i Danmark, og støtte de danske baner.

Lars Christensen
Foto: JJ Media

2020 har to resterende løb – Night Race på Padborg Park den 11.-12. september, samt DM Finalen på FDM Jyllandsringen i forbindelse med Grand Prix Danmark den 23.-25. oktober. Den kører som scorer flest point i de løbsweekender, kan kalde sig Danmarksmester – præcis ligesom hvis sæsonen havde været på 6 løb, hvilket var planen inden COVID-19 situationen umuliggjorde det.

Til de to løb skal den have fuld gas på og udenfor banen. Der vil blive annonceret endnu flere tiltag i de kommende uger, så glæd jer allerede nu til en helt anden fremtid for Yokohama SuperCup.

Det er ikke nogen hemmelighed, at klassen har fået stillet et ultimatum omkring minimums deltagerantal i 2020, så det er NU at alle kørere skal støtte op omkring klassen, såfremt at I ønsker at kunne køre videre i de kommende sæsoner, med det nuværende reglement som grundsten, krydret op med flere nye tiltag eller finpudsninger, hvor det giver god mening.

Igen – Yokohama SuperCup skal være den klasse hvor der er et godt kammeratskab på og udenfor banen, og som er til at komme til for penge, hvor man kan kæmpe med i toppen for et overskueligt beløb, uanset om bilen er helt ny fabriksbygget, helt ny hjemmebygget, eller den har nogle år på bagen.

Er der nogen som har spørgsmål omkring klassen, er I altid velkommen til at kontakte os på Facebook siden, eller skrive til den nytiltrådte klasserepræsentant Steffan Jusjong på mail@jusjong-auto.dk . Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se en masse biler på banen i både september og oktober måned.