Nyheder

Messetilbud du ikke kan sige nej til

Hankook SuperCup har et messetilbud, du ikke kan sige nej til, forud for 2023 sæsonen.

Kørerforeningen har i forbindelse med Motorshow – Life On Wheels i Herning valgt at lave et slagtilbud for alle allerede tilmeldte, samt helt nye kørere i klassen.

Startgebyrerne i dansk motorsport er steget over de seneste år. Vi har gjort rigtig meget for at holde startgebyrerne nede, med hjælp fra klassens sponsorer, men til 2023 er det ikke længere muligt at holde det exceptionelt lave niveau fra de tidligere sæsoner.

Derfor hedder startgebyret for 2023 pr løbsweekend 2300kr plus moms, hvilket stadig er det billigste i dansk asfaltbanesport. Med hjælp fra klassens sponsorer, er det dermed fortsat muligt, at tilbyde alle kørerne en anseelig rabat på startgebyret, i forhold til det, som det rent faktisk koster at køre på banerne.

MEN – vi har et rigtig godt tilbud.

Hvis man tilmelder sig, og betaler startgebyret for alle sæsonens 6 løbsweekender senest den 28. februar 2023, kan man få alle weekender for 10.996kr plus moms. Det vil sige, at man sparer yderligere 2804kr – altså mere end en hel løbsweekend.

Skulle man ikke allerede være tilmeldt Hankook SuperCup 2023, åbner vi igen for muligheden for kontingent på 1000kr incl. moms, såfremt man gør brug af ovenstående tilbud.

Alle de indmeldte kørere i Kørerforeningen til 2023 sæsonen har allerede fået kontingentet til den pris, da vi kørte med den nedsatte pris i november måned, op til generalforsamlingen.

Kontingentet dækker klistermærker til din racerbil med startnumre, navne og sponsorlogoer, samt den tekniske kontrol af alle klassens biler henover sæsonen.

HVIS man skulle ske at få problemer i løbet af sæsonen, og derved ikke kan deltage i en eller flere af sine forudbetalte løbsweekender, er der mulighed for at give det lavere startgebyr videre til en anden kører, som ikke har gjort brug af tilbuddet. Dette skal dog meddeles Klasserepræsentanten senest 7 dage før løbsarrangementet.

Vi ved at det er en stor beslutning, og at det naturligvis er en pæn slat penge, et par måneder inden selve sæsonen starter. Derfor giver vi også muligheden for at I kan bestemme jer hele februar måned, og ikke bare henover Motorshow – Life On Wheels weekenden.

Vi er til stede alle tre dage, hvor vi er på standen, og klar til at besvare spørgsmål.

Skemaet for tilmeldingen kan findes på forsiden af https://www.supercup.dk, eller via dette link.

Vi ses i Herning.