Nyheder

Foreløbig 2021 kalender for Yokohama SuperCup klar

Den foreløbige 2021 løbskalender for Yokohama SuperCup er blevet offentliggjort af DASU.

Det er vigtigt at sige, at kalenderen stadig er foreløbig, da banerne stadig har mulighed for at ændre datoer, plus vi naturligvis ikke ved hvordan COVID-19 situationen udvikler sig til den kommende sæson.

Sæsonen starter på Padborg Park den 24.-25. april, inden der er en lille pause inden 2. afdeling. I øjeblikket er Kørerforeningen i gang med at undersøge, om der eventuelt kan komme et løb i denne pause i kalenderen, eller om 2021 sæsonen kommer til at bestå af 5 afdelinger.

Efterårssæsonen starter med Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen den 20.-22. august, hvilket er et 3-dags arrangement, som det traditionelt set er. Her køres der sammen med både TCR og Super GT, samt størstedelen af de andre danske racerklasser

To uger senere står den på Night Race på Padborg Park, som køres over fredag og lørdag – 3.-4. september. Her kører også blandt andet Super GT.

Ring Djursland bliver et endagsløb den 18. september. Banen afholder kun løb den ene dag, og de har ikke andre pladser til besøg fra os i 2021 kalenderen. Så derfor har vi valgt at tage imod denne dato, så vi kommer på alle 3 danske baner i 2021 – og vi ved at Ring Djursland er en favorit blandt mange kørere.

Sæsonen slutter den 2.-3. oktober på FDM Jyllandsringen, hvor blandt andet TCR også skal på banen.

Har I ikke allerede tilmeldt jer automatiske opdateringer af kalenderen, kan I tilmelde den her. På den måde modtager I automatisk opdatering af kalenderen på jeres telefoner, tablets osv. Derudover kommer tidsplaner også automatisk på disse enheder, når banerne udsender disse.

Vi håber at I vil tage godt imod den nye kalender, da vi selv synes at det er en rigtig god en, på nær pausen i maj, juni og juli. Det er også derfor at der bliver arbejdet på noget, som eventuelt kan fylde dette hul ud.