Yokohama SuperCup inviterer til gokart og reglementsdag 2021

Indkomne forslag til ændringer af reglementet kan læses her

Tilmelding til gokart og reglementsdagen sker via dette link

 

 

Yokohama SuperCup vil gerne invitere alle nuværende og kommende kørere, samt alle andre som er interesseret i klassen, til en hyggelig lørdag, som starter på gokartbanen, og slutter med afstemning omkring eventuelle indsendte reglementsændringer til 2022 sæsonen.

Arrangementet afholdes lørdag den 24. juli med start klokken 13.00 i:

Odense Gokart Hal
Cikorievej 32
5220 Odense

Vi starter med at køre et gokart Le Mans på 30 minutter + 5 minutters indledende træning til hver person. Man er 2 personer per gokart. Hver person skal betale 300kr for at deltage i gokart kørslen, og så er der en sandwich og en sodavand inkluderet til det efterfølgende møde.

Herefter går vi i mødelokalet, hvor alle som er medlem af Kørerforeningen har stemmeret i forhold til ændringer til reglementerne i 2022.

Selve afstemningsdelen kan godt betegnes som ekstraordinær generalforsamling – men da det kun omhandler forslag til eventuelle reglementsændringer i sportsligt og teknisk reglement, har vi i 2021 valgt at kalde det for en reglementsdag i stedet for. Men så har vi gjort opmærksom på det.

MEN, vi vil gerne opfordre folk til ikke at komme med de store revolutionerende forslag, da nyskabelsen med Yokohama SuperCup 200, som blev indført i efteråret 2020, efter bestyrelsens mening bør have minimum en sæson mere til for alvor at komme i gang, med det nuværende reglement. Vi er åbne for forslag til små ændringer i reglementerne, hvis der er nogle små faldgruber hist og pist, som ikke er blevet renset ud eller præciseret ved tidligere reglements afstemninger.

HUSK – selvom vi stemmer om nogle reglementsændringer på mødet, skal de stadig godkendes af DASU, som så har mulighed for at sige ja eller nej til disse ændringer. Vi har fået en indikation fra dem, at de også ønsker et stabilt reglement for Yokohama SuperCup, uden de store ændringer.

Kom gerne med nogle saglige, velbegrundede forslag, såfremt I har nogle, som kan være til gavn for alle kørerne i klassen.

Eventuelle reglementsændringer skal indsendes via dette link, eller via linket på forsiden af www.supercup.dk , hvor der er en formular, som skal udfyldes. Kun forslag som er indsendt via denne formular rettidigt, kommer til afstemning. Forslagsstiller skal ligeledes være til stede på dagen, for at kunne argumentere for sit forslag.

Sidste frist for indsendelse af forslag er 10. juli, hvorefter alle de indsendte forslag bliver offentliggjort på hjemmesiden.

Bemærk – kun kørere som er tilmeldt Kørerforeningen Gruppe N National SuperCup, og som har betalt kontingent, har stemmeret omkring reglementsforslagene.

Men alle der er interesserede i klassen og dennes fremtid er velkommen på dagen, til både gokart, samt lytte med til det efterfølgende reglementsmøde.

Kørerne kan eventuelt invitere deres mekanikere med til en sjov eftermiddag, hvor de ikke skal skrue på racerbilen, men selv får lov til at køre.

Tilmelding til arrangementet er obligatorisk og bindende, og skal ligeledes ske via dette link, eller via linket på forsiden af www.supercup.dk. Sidste frist for tilmelding til arrangementet er 17. juli, så gokarterne kan blive tanket, og sandwichene kan blive smurt.

Er der nogen som blot ønsker at køre med i gokartløbet, så skal I også være mere end velkommen – der skal ligeledes tilmeldes på hjemmesiden.

Vi håber at se en masse folk til dette arrangement, så vi sammen kan få Danmarks bedste klasse styret godt ind i 2022, og de kommende sæsoner.