Nyheder

Hankook SuperCup drager til Søhøjlandet

Hankook SuperCup tager turen mod Søhøjlandet, når den anden afdeling af 2023 mesterskabet skal køres på FDM Jyllandsringen.

I skrivende stund har 9 biler tilmeldt sig afdelingen, hvor der kommer til at være 6 gengangere fra den første afdeling, og tre kørere, som vender tilbage til klassen.

Claus Møller Jensen kommer med to sejre ud af to mulige i bagagen. Den lille røde Honda S2000 gav baghjul til alle konkurrenterne, hvor Arne Hansen var nærmeste forfølger i Renault Clio 3 raceren.

Mikkel Brix Kristensen har fået repareret raceren, efter Mark Bossen’s Clio kofanger kom lidt for tæt på bagenden af BMW 325i E46 raceren på den allersidste omgang i Padborg. Selvom der var en del bøjet blik efter uheldet, er det godt at se, at begge køreres hold har fået bilerne køreklare igen.

Foto: JJ Media
Mekanikerne hos Sally Rally har haft travlt siden Åbningsløbet på Padborg Park, da forenden på Mark Bossen’s Clio 3 bestemt ikke så ud som her på billedet, da weekenden var omme.

Jeff Nigel Lyngø-Grosen har arbejdet intensivt hjemme på værkstedet, for at få helt styr på de bremseproblemer som plagede ham – på trods af vinteren egentlig var gået med at få dem elimineret. Men han har ikke tabt modet, og er klar til at give den gas igen denne gang.

Ole Klitgaard hopper bag rattet af den anden Sally Racing Renault Clio 3 igen, og håber på at kunne følge op på, eller forbedre den generelle 5. plads, som han kørte hjem i sæsonens allerførste heat. Derudover skal han jage Arne Hansen i Oldboysmesterskabet, hvilket er hans primære mål for 2023 sæsonen.

Dan Pedersen er hoppet ombord i en Volvo S40, som han har gået og nusset omkring i et stykke tid. Han nåede aldrig at få den ud i 2022 sæsonen, og gik også glip af åbningsløbet i 2023, men nu skulle den forhåbentlig være klar.

Det samme gælder Chris Leonhard, som dog holder fast i den BMW E36 Coupe, som har været hans foretrukne bilmærke i de seneste par år, hvor det er blevet til en blanding af Hankook SuperCup og Youngtimer.

Foto: JJ Media
Arne Hansen har føringen i Oldboysmesterskabet at forsvare, så for ham gælder det om at score point i begge weekendens heat.

Sidst men ikke mindst vender Rene Sevel Andersen tilbage til klassen. Han var senest til start i 2021 sæsonen, hvor det var i hans trofaste BMW. Den blev skiftet ud med en DS3 Cup racer i 2022, men nu er han hoppet videre i en Peugeot 308 i Hankook SuperCup – så han må jo have fået smag for forhjulstrækkere i stedet for baghjulstræk.

Vi håber at rigtig mange vil tage turen ud i det dejlige danske sommervejr, som metrologerne i øjeblikket lover til weekenden.

Det bliver dog også muligt at se weekendens kvalifikation og de to løb på YouTube via https://www.youtube.com/@DanskMotorsportLive

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 09.27
Kvalifikation 15.13

Søndag
Løb 1 10.10
Løb 2 15.00