Nyheder

Ny teknisk kontrollant i 2022

Kørerforeningen er glade for at kunne byde velkommen til vores nye tekniske kontrollant for 2022 – Patrick Schjødt.

Patrick har tidligere arbejdet som racermekaniker for blandt andet Madbull Racing og LM Racing, men har også smagt lidt på den internationale scene.

Til dagligt er han faglærer på College360 i Silkeborg indenfor biler.

Han har kendskab til dataloggeren fra tidligere sæsoner i Yokohama SuperCup, da han arbejdede for Madbull Racing, men er også blevet lært op i dens finurligheder af vores tidligere kontrollanter, Bo og Nick Stentved.

Patrick har lovet at køre teknisk kontrol for klassen videre i samme ånd og samme linje som forgængerne, så vi burde ikke komme til at mærke nogen ændring, udover at det er et andet ansigt, og der er en anden mailadresse til ham.

Det har trukket lidt ud med annonceringen af ham, da DASU har været utroligt sløve i deres papirgang. Det er næsten 3 måneder siden at Patrick blev ansat af Kørerforeningen, og siden da har den stået på et væld af kurser, som han skulle bestå, flere kurser, og nogle kurser som skulle tages igen, da IT systemet hos DASU ikke lige havde fanget, at kurset allerede var bestået… Men idag har de langt om længe bekræftet, at han er good to go.

Velkommen til, Patrick Schjødt – vi glæder os til samarbejdet, og til at få sæsonen skudt i gang i weekenden. Og så håber vi at alle kørerne vil tage godt imod ham – og lad nu være med at være helt for onde ved ham den første weekend. Så er han forhåbentlig heller ikke alt for ond ved jer 😉

Hans kontaktoplysninger er:

patrickschjoedt@gmail.com