Nyheder

Yokohama SuperCup inviterer Yokohama 1600 Challenge med til Tectyl Grand Prix Danmark

Yokohama SuperCup har inviteret Yokohama 1600 Challenge med til det prestigefyldte løb, som skal afvikles den 20.-22. August 2021.

Mens Yokohama SuperCup hele tiden har været på tidsplanen til løbsweekenden, var der ikke plads til Yokohama 1600 Challenge bilerne i første omgang. Der har dog været et stort ønske om at køre Grand Prix Danmark fra kørerne i Gruppe N klassen.

Derfor har de to Kørerforeninger indgået en aftale med FDM Jyllandsringen, så løbsweekenden afvikles med en kvalifikation og 3 løb for begge klasser, som skal dele de 20 minutter + 3x 15 minutter + 1 omgang.

Bortset fra afviklingsformatet, kører begge klasser efter deres egne reglementer, og er tællende til deres egne mesterskaber.

Fra Yokohama SuperCup side ser vi meget frem til samarbejdet, som giver tilskuerne endnu flere biler at se på, når de kan følge løbet fra tilskuerpladserne på FDM Jyllandsringen.

Tilmeldingen til løbsweekenden for Yokohama SuperCup kørerne er allerede åben på raceresult.dk, mens den åbner for Yokohama 1600 Challenge kørerne i nærmeste fremtid.