Tilmelding til testdag 2019

Tilmelding til testdag på Padborg Park, den 30. marts 2018 Kl 8.00 – 16.00.

Bemærk: Dette er en Lørdag, så du har altså ikke behov for at tage fri for arbejde osv.

Skulle det af vejrmæssige årsager, eller andet blive aflyst, får vi en anden dato for testkørslen.

Cafeteriet har tilbudt at lave en frokostmenu, pris og indhold endnu ikke endelig, men forvent ca. dkr 70,- per stk. På grund af deres planlægning, bedes du oplyse antal personer som du vil bestille mad til. Al afregning for mad foregår direkte med Padborg Park på dagen. Du kan anføre antallet af personer ved tilmeldingen til dagen.

De har også tilbudt at lave morgenkomplet ad libitum. Dette forventes at lande på dkr 50,- og antal personer som eventuelt skal have dette med oplyses også ved tilmelding. Al afregning for mad foregår direkte med Padborg Park på dagen.

Testdagen er åben for alle Yokohama SuperCup deltagere, og derudover for DS3 Cup, 1600 Challenge og Youngtimer. Yokohama SuperCup deltagere har første prioritet. Frem til 17. marts er tilmelding kun åben for Yokohama SuperCup biler, derefter kan andre tilmelde sig efter først til mølle princippet. Der kan max deltage 30 biler på dagen.

Støjkrav på dagen er 95 db.

Vigtigt vedr Coast Down test:

Tidligere har vi udført coast down test i forbindelse med testdagen, MEN da der fra 2018 er indført en ny og mere præcis coast down test metode, så kan den IKKE gennemføres på Padborg. Banen er simpelthen ikke lang nok, og vi kan ikke køre begge veje. Der arbejdes fortsat hårdt på at finde dato/datoer og sted hvor coast down test kan udføres – men det er vanskeligt, da der skal et temmelig langt lige stykke til. Der bliver meldt ud så snart der er styr på det. 

 

Sådan gør du:

Udfyld felterne og tryk på “Send”.

For medlemmer af Yokohama SuperCup køreforening:

Indbetal herefter 1600,- kr + moms på reg nr 2251 konto nr. 4385369161
Prisen er sat 200,- kr ned i år, som kompensation for at vi bliver nødt til at udføre coast down test på et andet tidspunkt og sted.

OBS: Din tilmelding er først endelig når betaling er registreret!

For andre klasser :

Indbetal herefter 2000,- kr + moms på reg nr 2251 konto nr. 4385369161

OBS: Din tilmelding er først endelig når betaling er registreret!

Ønskes en faktura, kontakt da Ole Eberhard.

Du er nu tilmeldt testdagen på Padborg Park.

Tilmelding til testdag 2019

  • Husk at betaling for mad (morgenmad og frokost) afregnes direkte med Padborg Park på dagen. Selve testdagen SKAL betales forud.